Velkommen til WebArtikler.com Artikkelmarkedsføring
fill

- Gratis artikler som markedsfører og skaper trafikk til ditt nettsted

Velkommen

Legg WebArtikler.com i bokmerker Bokmerk RSS av WebArtikler.com RSS Feed

Søk:

WebArtikler.com » Sex-og-erotikk » Rollespill og sex
WebArtikler.com er en velfungerende måte å markedsføre nettsteder på. Vi tilbyr kvalitetsartikler skrevet av og for nettredaktører. Som en forfatter får du innholdet ditt lansert på andre nettsteder, og du drar nytte av lenker fra disse nettstedene til ditt eget nettsted.
-Som nettredaktør får du gratis innhold! - Som f.eks denne artikkelen!

Innlogget: Les som PDF
Innlogget: Hent HTML Kode


av: PEkaterina1
Totale Visninger: 1021
Antall Ord: 506

Registrer deg på WebArtikler.com


Rollespill og sex

Sykepleier, skolepike, politi, stuepike, engel, sexy brud er velkjente objekter for sexfantasier. Intimity.no gir deg noen tips om hvordan du kan friske opp sexlivet ditt og gjøre vanlig rollespill til noe moderne og spennende.

Sykepleier, skolepike, politi, stuepike, engel, sexy brud er velkjente objekter for sexfantasier.

Vi gir deg noen tips om hvordan du kan friske opp sexlivet ditt og gjøre vanlig rollespill til noe moderne og spennende.

1. “På skolebenken”

Fordeler med spillet: vi forbinder ofte våre første erotiske fantasier med skolen. Første kjærlighet, første forelskelse, første kyss. Slike minner vil øke vår følsomhet.

Vanlig scenario: En av partnere som spiller elev kan ta på seg sexy uniform. Den andre er lærer i stilig dress, som forfører sin elev. Ulydig elev må bli igjen etter timene for å få sin «straff» eller ekstra timer…

Ny scenario: Prøv å lære hverandre noe nytt i løpet av spillet. Foreslå å ha laboratoriearbeid med vibrator. Eller lær ham å gjøre kunnilingus. Du kan lære partneren din om dine erogene soner også.


2. “Sykehuset

Fordeler med spillet: Enkel innhold og kjempe muligheter for å improvisere. Sykepleieruniform kler alle kvinner. Det blir vanskelig å finne menn som ikke vil ha seks med sykepleier.

Vanlig scenario: Sykepleierske kommer til å gi god pleie og behandling. Hun kan gjøre massasje, måle temperatur og lytte på hjertet. For så å gi deg sexterapi.

Ny scenario: Bytt rolle. La mannen din prøve å spille ekte Dr. Haus. Han er frekk og sarkastisk. Han vil bestemme selv hvilket sykdom han vil behandle. Kanskje han vil prøve seg som gynekolog? Sexleketøy vil gi ekstra spenning til dette medisinske spillet.

3. «Den uskyldige engelen» eller «Sexy brud»

Fordeler: Engler representerer uskyldighet og renhet. Mange menn drømmer om å erobre det rene tempelet.

Du kan oppleve din bryllupsnatt igjen! Nå har du muligheten til å gjøre det slik du ville ha det!

Vanlig scenario: I det nydelige hvite kjole med engelvinger og sjenert smil blir enhver mann truffet rett i hjertet. Mens du spiller uskyldighet og gir motstand, kan mannen din være den sterke helten som bortfører deg. Han kan lære deg, være litt brutal.

Ny scenario: Det trenger dere ikke. Det spillet er nok nervepirrende både for menn og kvinner som det er!

5. «Kontor»

Fordeler: Kontorlandskapet er et rikt område for seksuelle fantasier, spesielt hvis det ikke skjer noe spennende på ditt kontor.

Vanlig scenario: Mannen er sjef, kvinnen er en sexy sekretær. Eller hun er en streng forretningskvinne, han er en vanlig ansatt.

6. «Stuepike»

Fordeler: Det er en klassiker! Alltid like populær både blant menn og blant kvinner.

Vanlig scenario: Han er eieren av huset, du er en vanlig stuepike som er redd for å miste jobben sin. Han er krevende og skummel. Tenk om du knuser porselensvase. Nå skal du møte ham og få sin straff.  Hvilken straff det blir? Husk at du kan bruke spennende sexleketøy for å gjøre avstraffelse enda mer interessant.

7. «Politi»

Fordeler: Hvem har ikke fantasert om en tøff kvinne i super sexypolitiuniform?

Vanlig scenario: Her har du unik mulighet til å prøve deg i en annen  rolle og  være herskerinne! Du bestemmer! Har han kjørt for fort? Du kan pågripe ham, ta på håndjern.

Om forfatteren

Forfatteren er eieren av www.intimity.no
Søk på WebArtikler: , , ,Vurdering: Ikke vurdert enda

Andre artikler i kategorien Sex og Erotikk
Forrige Artikkel - Hva tenner en mann?
Neste Artikkel - Valg av glidemiddelKommentarer

Bruker du denne artikkelen som innhold? - Legg igjen en adresse til din side i kommentar-boksen under
Du kan også sende en beskjed til forfatteren: PEkaterina1 - om du ikke vil skrive i kommentarfeltet


Skriv Kommentar


Skriv inn koden du ser på bildet

Visual CAPTCHA


Copyright © 2007 - 2009 www.webartikler.com - Artikkelmarkedsføring