Velkommen til WebArtikler.com Artikkelmarkedsføring
fill

- Gratis artikler som markedsfører og skaper trafikk til ditt nettsted

Velkommen

Legg WebArtikler.com i bokmerker Bokmerk RSS av WebArtikler.com RSS Feed

Søk:

WebArtikler.com » Klar-sko-og-mote » Høyhælte sko gir bedre sexlyst
På WebArtikler.com kan du skrive og legge ut artikler som omhandler temaet på nettstedet ditt og få den publisert på andre nettsteder. Til gjengjeld får du en lenke tilbake til nettstedet ditt fra den som bruker artikkelen din!

Innlogget: Les som PDF
Innlogget: Hent HTML Kode


av: Sko
Totale Visninger: 536
Antall Ord: 380

Registrer deg på WebArtikler.com


Høyhælte sko gir bedre sexlyst

Du trenger ikke å være rakettforsker for å forstå at synet av høye hæler har en kraftig effekt på mannens libido. En fersk italiensk undersøkelse viser at bruk av høyhælte sko også gjør underverker for kvinnens seksualliv.

Bruk av høyhælte sko har stimulerende effekt på de musklene som er direkte koblet opp mot en kvinnes orgasme viser resultatet av studien. Den italienske urologen Dr. Maria Cerruto oppdaget at et par "moderat høyhælte sko" hadde gunstig effekt for sexlysten blant kvinner. - Jeg elsker høyhælte sko og ville undersøke om de er noen positive sider ved å gå med dem sier hun.

Studien involverte 66 kvinner under 50 år. Resultatet viste at bekkenmuskelen blir mer avslappet ved bruk av høye hæler - noe som øker styrken og evnen for musklene til å trekke seg sammen. Skoene som ble benyttet i undersøkelsen hadde en 15-graders vinkel mot bakken. Intervju og analyse av kvinnene som deltok, avdekket at de fikk bedre kroppsholdning, de følte seg mer attraktive og kjente en mer intens lystfølelse under samleie - en de som gikk med flate sko i undersøkelsen.

Sko for bedre sex
Bekkenbunnsmusklene er en muskelgruppe som ligger innvendig i bekkenet. Dette er en essensiell del av kvinnekroppen, og gir støtte til bekkenets vitale organer som urinrør, tarm og skjede. Kvinner anbefales å trene disse musklene regelmessig for å bedre sitt seksualliv. Godt trente muskler i bekkenet forsterker lystfølelsen ved blant annet samleie og øker sjansen for å oppnå orgasme.

Problemer med disse musklene oppstår gjerne etter graviditet og fødsel, og når kvinnene blir eldre. De vanligste symptomene er urinlekkasje og redusert sexlyst. Det finnes knipeøvelser som kan benyttes for å styrke dem, men mange kvinner har problemer med å gjøre dem riktig. Det å gå med sko med høye hæler kan være løsningen ifølge undersøkelsen.

Per Ullhom som er sex – og samlivsekspert i RFSU stiller seg mer kritisk til resultatet i undersøkelsen. - Det er ikke lett å svare på om høyhælte sko påvirker sexlysten eller ikke, sier han ifølge den svenske avisen Metro. Det er ingen garanti da sex også handler om følelser. Mange kvinner liker å tilfredsstille klitoris under samleie - og da har bekkenmusklene mindre betydning for å oppnå orgasme hevder han.

Begeistret skodesigner
Den kjente designeren Manolo Blahnik som har laget flere av de populære skoene til den kjente TV-serien ” Sex og singelliv” er meget begeistret over resultatet. - Dette er helt fantastiske nyheter, sier han til den australske avisen Couriermail.

Om forfatteren

FinnSko.no er en søketjeneste for sko online. Her er det enkelt å finne gode tilbud på moteriktig og populære sko til både dame, herre og barn. Her kan du velge og vrake blant over 20 000 sko-par i sortimentet fra hele 150 skomerker. Skal du kjøpe høyhælte sko bør du besøke oss i dag!

Søk på WebArtikler: ,Vurdering: Ikke vurdert enda

Andre artikler i kategorien Klær, Sko og Mote
Forrige Artikkel - Smykker - Hvordan velge leverandør i utlandet
Neste Artikkel - Øredobber og trenderKommentarer

Bruker du denne artikkelen som innhold? - Legg igjen en adresse til din side i kommentar-boksen under
Du kan også sende en beskjed til forfatteren: Sko - om du ikke vil skrive i kommentarfeltet


Skriv Kommentar


Skriv inn koden du ser på bildet

Visual CAPTCHA


Copyright © 2007 - 2009 www.webartikler.com - Artikkelmarkedsføring